Založ si blog

Pohľad na vojnu cez projekt kooperativizmus.

Keď boli zbombardované dvojičky v New Yorku, prípadne klamalo sa o existencii zbraní hromadného ničenia v Iraku, nasledovali vojenské ťaženia. Vraždenie, bombardovanie, zabíjanie nevinných ľudí. Išlo o agresívne, na podvodoch založené vojny, za ktorou bola expanzia vplyvu niekoho. Povedzme tomu aj biznis vojny. V médiách dodnes nedali zjavné pochybnosti o pravde pri obchodnom centre a terorizme, pričom fyzikálne zákony a zákony zdravého rozumu hovorili a hovoria jasnou rečou.

 

Puč na Ukrajine mal všetky znaky pučov, ktoré dlhodobo organizuje americká CIA a nebolo ich v minulých desaťročiach málo. Fakty ukazovali jasne, nebolo tam všetko s kostolným poriadkom.

 

Rusko je dnes agresor. Vojna nie je dobrá. Nikto ju nechce. Ale Rusko je agresor, ktorý má dnes tisicnásobne väčšie právo hovoriť, že bráni svoju krajinu, ako je to v prípade agresora z USA v iných prípadoch. Ide o tisicnásobne väčší akt sebaobrany ako to, čo predvádzali tí spoza veľkej mláky. Ktorí sa nenaučili žiť sami so sebou vo svojej tlupe a musia zotročovať a zbíjať inde.

 

Problém je systém. Problém nie sú nevinní ľudia, ktorí sú do toho vtiahnutí rôznym spôsobom. Z jednej či druhej strany barikády. Niekto chce, aby sa štvali a zabíjali. Problém je systém, ktorý tlačí západ k expanzii, lebo by neprežil. Na svete je dnes len jedna jeho alternatíva, ktorá sa môže pasovať za demokratickú, trhovú, plne zdôvodnenú, realizovateľnú a obsahuje všetko, čo sa pri takom projekte dá vôbec pomyslieť. Som jej autorom a som Slovák. A výsledok? Snaží sa ma blokovať facebook. Americká firma a médium. Tej Ameriky, ktorá tak rada rozpráva o slobode slova. Napriek tomu, že niečo také a v takom stave nikde inde neexistuje. Napriek tomu, že využívam iba svet preukázateľných faktov a informácií, ktoré sú v súlade so systémovými štruktúrami. Blokujú ma média, blokujú ma politici a osobnosti doby. Aj keď argumenty nemajú. Prečo?

 

Západný režim je režim podvodov a úžery. Vychoval politickú triedu a triedu riadiacich štruktúr, ktorá riadi aj Slovensko. Dokážu klamať, zavádzať, hľadajú nenávisť a na viac sa nezmôžu. V kontexte projektu sa snažia mi nedať prácu, nedať zdroje, nedať možnosť na normálny život. Len aby som nemal šancu niečo také odprezentovať a ľuďom ukázať. Režim podvodov, šikany, klamstva a zotročovania im to umožňuje. Nič okrem toho totižto neobsahuje. Tí, ktorí dnes kričia aký zlý je Putin, tí ktorí sa dnes hrajú na dobrých a ukazujú dobré srdcia, roky klamú a zavádzajú a zneužívajú režim na to, aby napríklad takéto veci neprešli do éteru. Tí, ktorí to vlastne spôsobujú.

 

Aj projekt kooperativizmus a okolnosti okolo neho ukazujú, že hlavným problémom doby nie je Rusko. Že je tu iná mašinéria, ktorá to spôsobuje. Vojna na Ukrajine je tisícnásobne menej biznisová z pohľadu toho, kto ju rozpútal, ako tie, ktoré som spomínal vyššie. A tisícnásobne viac obranná. Aj keď vojnu treba odmietať. Len ten hlbší pohľad je iný, ako vám ju predkladajú tí, ktorí to tu skutočne ruinujú. Len na svoje kroky a činy rýchlo zabúdajú. A ja ich chcem v takejto vypätej dobe pripomenúť. Politici, odborníci alias sociálni inžinieri doby, výsledok úžerníckeho režimu. Klamári a naničhodníci. Viac bude súčasť knihy, keďže ide o zložitú problematiku. Aj keď zrejme aj takto jasnú a zrozumiteľnú.

Niekto nás tu zjavne dlhodobo obludne klame a nie je to z Ruska. Niekto tu niečo rozpútava a nie je to z Ruska. Aj keď je to tam asi ťažké a situácia je tam zlá. Aj keď sa toto asi stať nemalo. Ale niekto je dlhodobo tlačený do kúta, vydieraný. Lebo západný režim vychováva takéto zberby, alias osobnosti doby. Také, čo robia teraz to, čo som naznačoval. Niekto tu pekne klamal, klame a zavádza. Naposledy možno Rusko, ktorému to budú teraz ukazovať tí, ktorí taja klamstvá obludných rozmerov naznačených vyššie. Opäť budú hľadať zdroj svojej frustrácie, opäť na tom budú spájať ľudí, lebo nenávisť a odsudzovanie je jediné, čím to dokážu. Tak sú naučení a ďalej ich život a hlavne tento systém nepustil. Ten zdroj problému a aj dnešnej vojny, ktorá môže dospieť do katastrofických rozmerov je zjavne inde ako v Rusku, milí priatelia.

 

 

 

Viac na www.kooperativizmus.sk

 

 

Postoj k voľbám 2023 z pohľadu projektu kooperativizmus

24.09.2023

Keď som naháňal slovenského Che Guevaru, Ľuboša Blahu po celom východnom Slovensku a chcel od neho odpoveď na záhadu, že ako antikapitalistický bojovník nepomôže pri existencii bezpochyby najviac zddôvodnenej systémovej alternatívy, ktorá kedy bola v éteri, odbil ma. Vraj si mám naštudovať jeho literatúru a stovky strán, kde tie alternatívy ponúka aj on. Urobil som to, [...]

PONUKA 10 000 Eur pre odborníkov a sympatizantov KDH

28.04.2023

Na základe vypočutia si menšieho videa od pani z tejto politickej strany s veľkým vplyvom na východe Slovenska a mojich vlastných skúseností s touto stranou som sa rozhodol predložiť verejnú ponuku a výzvu na jej odborníkov. Za hĺbkové obhájenie si svojho odborného programu a svojich „konštruktívnych riešení“ a to v súvislostiach vedúcich až do zdrojov [...]

Podvodníci v riadení režimu nielen ako známy fakt, ale už preukázateľná skutočnosť

14.10.2022

Do riadiacich a následne odborných štruktúr režimu sa vzhľadom na jeho zlodejsko úžernícku povahu naimplementovali podvodníci, klamári a zavádzači. Žijeme dobu úžery a klamstiev a je to cítiť v akejkoľvek aktivite pri snahách o prežitie. Je založený na likvidáciách poctivých ľudí, umelých kariérach vznikajúcich cez takéto inkvizičné procesy a to všetko [...]

Susko

Ministerstvo nežiadalo Najvyšší súd o konkrétne spisy, iba záznamy o prerozdeľovaní, tvrdí Susko

25.04.2024 15:05

Šéf rezortu Boris Susko nerozumie, prečo by ministerstvo nemalo na kontrolu procesu nárok.

kočner, kuciak

Pojednávanie v kauzách Donovaly a Báč zrušili, obžalovaným je aj Kočner

25.04.2024 14:27

Kauzy sa týkajú páchania ekonomickej trestnej činnosti.

Radek Sikorski

Chceme byť jednou z krajín, ktoré určujú smerovanie EÚ, znie z Poľska. Sikorski poslal ostré slová Moskve

25.04.2024 14:27

Poľské ministerstvo zahraničných vecí uviedlo, že Sikorského vízia je úzko prepojená s víziou francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona.

remišová

Remišová: Konanie premiéra vykazuje známky zastrašovania súdnej moci

25.04.2024 13:50

Remišová to uviedla v reakcii na utorkovú kontrolu rezortu spravodlivosti na najvyššom súde.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 42
Celková čítanosť: 116631x
Priemerná čítanosť článkov: 2777x

Autor blogu

Kategórie