Založ si blog

Úroveň odbornosti dnešných politikov nie je národná tragédia.

Kapitalistický režim vytvoril riadiace štruktúry, ktoré majú málo spoločného s objektívnymi schopnosťami. Často doslova a do písmena úžernícke bandy, čo v konečnom dôsledku spôsobuje prakticky všetky spoločenské problémy. Nielen dneška, dnešného otrokárskeho režimu, ale aj tých minulých. Stále to bolo o tom istom probléme. Aj dnes sa to už relatívne vie a tuší, literatúra to spomína cez mnohé oblasti. Nakoniec oči neglupe, kec kukaju na televizor a na dnešných politikov. Jak še hutori na vychodze. Je to ale samozrejme ťažšie objektívne a verejne nejako dokázať.

 

A práve toto sa ide urobiť v rámci projektu kooperativizmus. Dostať ho do diskusií s tými, ktorí sa javia ako odborníci doby a mali by byť schopní reagovať a takéto veci posudzovať. Ono je to vlastne ich povinnosť, ale to ich málo rozvinuté mozgy s nulovou dávkou objektivity, schopností, čestnosti a poctivosti, asi nikdy nepochopia. Alebo nechcú, či pochopiť nemôžu. Ich vízie a návrhy riešení zneguje v podstate cvičená opica zo zoologickej záhrady, tak aspoň posúdiť správnosť či nesprávnosť iných. To by mohli a mali byť schopní urobiť. Hlavne keď ide o niečo, čo je len jedno a nič podobné neexistuje. V podstate jediné zdôvodnené riešenie do budúcnosti.

 

Lenže je tu dôležité lenže. Ktoré trochu obhajuje tých našich supermanov a superodborníkov doby. Ide o problém, ktorého korene sú inde ako priamo v našej krajine. Je to systémový problém. Budeme to musieť dostať, alebo minimálne ponúkať do diskusií aj na medzinárodnom fóre. A preto je tu anglická verzia prezentácie, ktorá bude ponúkaná aj mimo našej krajiny. Trochu dlhšia ako tá slovenská, ale tak to nejako vyšlo a trochu viac sme sa tam rozrozprávali. A hlavne trochu pomalšie a možno opäť v širších súvislostiach. Aj keď výsledky sa dajú očakávať podobné, ako pri všetkých diskusiách doteraz. Je to jednoducho prvá zdôvodnená, demokratická a realistická alternatíva k otrokárskym režimom a tým je povedané všetko. Čas ani miesto nerozhoduje.

 

prezentácia v anglickom jazyku: https://www.youtube.com/watch?v=q210tEQpht8

 

Takže aby ste na tých našich odborníkov a politikov doby neboli veľmi nahnevaní, aj keď ich fatálne zlyhania aj v kontexte s týmto projektom sú takého charakteru, že by mali byť tak najskôr  v base na doživotie. Už len tento projekt obsahuje na to stopercentné dôkazy.

 

Úroveň odbornosti a profesionality dnešných politikov a iných sociálnych inžinierov doby ale nie je národná tragédia. Je to totižto medzinárodná tragédia.

 

P.S. viac na webe www.kooperativizmus.sk, kde sa nachádza aj slovenská verzia prednášky. Za znegovanie a spochybnenie ktorej je ponúkaných 5000 Eur!! V prípade záujmu a pocitu, že to dokážete, treba sa hlásiť cez email. Prípadne rovno sa zúčastniť diskusie, kde bude prednáška zopakovaná a ktorá sa vzhľadom na pandémiu odkladá na neskoršie. Najskôr polovice decembra, najneskôr marec-apríl. Takto sa môžete v predstihu pripraviť. Jej konanie bude avizované minimálne týždeň vopred aj cez blogy. Publikácie k problematike na webe.. V prípade záujmu možná aj online diskusia, ale je snahou vyhnúť sa manipulátorom a hejterom v písomných internetových diskusiách. Tá verejná bude jednoducho nahrávaná a pre potreby projektu neskôr ukázaná v éteri.

Postoj k voľbám 2023 z pohľadu projektu kooperativizmus

24.09.2023

Keď som naháňal slovenského Che Guevaru, Ľuboša Blahu po celom východnom Slovensku a chcel od neho odpoveď na záhadu, že ako antikapitalistický bojovník nepomôže pri existencii bezpochyby najviac zddôvodnenej systémovej alternatívy, ktorá kedy bola v éteri, odbil ma. Vraj si mám naštudovať jeho literatúru a stovky strán, kde tie alternatívy ponúka aj on. Urobil som to, [...]

PONUKA 10 000 Eur pre odborníkov a sympatizantov KDH

28.04.2023

Na základe vypočutia si menšieho videa od pani z tejto politickej strany s veľkým vplyvom na východe Slovenska a mojich vlastných skúseností s touto stranou som sa rozhodol predložiť verejnú ponuku a výzvu na jej odborníkov. Za hĺbkové obhájenie si svojho odborného programu a svojich „konštruktívnych riešení“ a to v súvislostiach vedúcich až do zdrojov [...]

Podvodníci v riadení režimu nielen ako známy fakt, ale už preukázateľná skutočnosť

14.10.2022

Do riadiacich a následne odborných štruktúr režimu sa vzhľadom na jeho zlodejsko úžernícku povahu naimplementovali podvodníci, klamári a zavádzači. Žijeme dobu úžery a klamstiev a je to cítiť v akejkoľvek aktivite pri snahách o prežitie. Je založený na likvidáciách poctivých ľudí, umelých kariérach vznikajúcich cez takéto inkvizičné procesy a to všetko [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 42
Celková čítanosť: 116655x
Priemerná čítanosť článkov: 2778x

Autor blogu

Kategórie