Založ si blog

Kráľ je nahý, posledné kroky kapitalistických povaľačov

Tlačili, tlačia a budú tlačiť. Nič iné im už neostáva. Kapitalistický režim je v koncoch. Už sa len mení forma a spôsob distribúcie. Podporovali banky a kapitalistov. Teraz to už dávajú priamo ľuďom. Pomocou kvantitatívneho uvoľňovania dostane každá americká domácnosť 1400 dolárov. Lebo je zle a nejako sa to musí udržať, ľudia k tomu už začínajú tušiť. No nič. Stále lepšie, ako to poskytnúť kapitalistom. Ideme ďalej, situácia sa bezpochyby zlepšuje. Aj keď určite nerieši. Ľudia, ktorí celý život nič nerobili, hrali sa so svojimi kariérnymi rastami, klamali a podvádzali, nemôžu poskytnúť nič viac. Aj toto je už dobré.

 

K ekonomickým súvislostiam sa dnes vyjadrujú kariérni podvodníci, mafiáni, ekonomickí analfabeti, truľovia, často iba pokrytci a novodobí zločinci. Ktorí v podstate nikdy nič nerobili. Nehovoria o výrobe, organizácii, ekonomickej demokracii a podstatných veciach, ktoré určujú ekonomiku. Tlačenie a rozdeľovanie peňazí, podplácanie voličov zo strany rôznych mocenských prúdov, to je ich mentálny a odborný strop. Medzitým, ako na seba nadávajú a útočia, kto je väčší zlodej. Aj keď sú si podobní ako vajce vajcu. Čo je horšie, prostredníctvom kapitalistického mechanizmu a často aj náboženskej sekty, dokážu zo spoločnosti vyháňať, odstraňovať a likvidovať všetkých, ktorí by chceli poctivo pracovať a žiť. Vlastne je to podstata fungovania tohto režimu a jeho osobnosti na tom vyrastajú.

 

To všetko môžu. Vedia o čo sa hrá. Kapitalistický kráľ je nahý a celý režim definitívne v koncoch. Nemajú kam utiecť, môžu už len likvidovať a odstraňovať ľudí poza chrbát. Diskusie v našom prípade budú ich konečnou, čo je podstata veci. To tí hore už dobre vedia a vedia o čo sa hrá. Aj keď treba byť spravodlivý a povedať, že rozdávaním peňazí priamo ľuďom, čo sa naznačilo v USA, sú už ďalej. Keď sa na to pozrieme z pohľadu ľudí. Ale aj tak je to úbohý level odbornosti tohto režimu, čo poviete?

 

Riešenie a viac k téme na www.kooperativizmus.sk

Postoj k voľbám 2023 z pohľadu projektu kooperativizmus

24.09.2023

Keď som naháňal slovenského Che Guevaru, Ľuboša Blahu po celom východnom Slovensku a chcel od neho odpoveď na záhadu, že ako antikapitalistický bojovník nepomôže pri existencii bezpochyby najviac zddôvodnenej systémovej alternatívy, ktorá kedy bola v éteri, odbil ma. Vraj si mám naštudovať jeho literatúru a stovky strán, kde tie alternatívy ponúka aj on. Urobil som to, [...]

PONUKA 10 000 Eur pre odborníkov a sympatizantov KDH

28.04.2023

Na základe vypočutia si menšieho videa od pani z tejto politickej strany s veľkým vplyvom na východe Slovenska a mojich vlastných skúseností s touto stranou som sa rozhodol predložiť verejnú ponuku a výzvu na jej odborníkov. Za hĺbkové obhájenie si svojho odborného programu a svojich „konštruktívnych riešení“ a to v súvislostiach vedúcich až do zdrojov [...]

Podvodníci v riadení režimu nielen ako známy fakt, ale už preukázateľná skutočnosť

14.10.2022

Do riadiacich a následne odborných štruktúr režimu sa vzhľadom na jeho zlodejsko úžernícku povahu naimplementovali podvodníci, klamári a zavádzači. Žijeme dobu úžery a klamstiev a je to cítiť v akejkoľvek aktivite pri snahách o prežitie. Je založený na likvidáciách poctivých ľudí, umelých kariérach vznikajúcich cez takéto inkvizičné procesy a to všetko [...]

Most v Poprade

V Poprade hrozí, že skolabuje doprava. Pomôcť má bezplatná jazda po diaľnici okolo mesta

25.04.2024 12:45

Je to problém, ktorý trápi vodičov v Poprade už roky. Štvorprúdovka vedúca z centra mesta do Kežmarku sa pod železničným mostom zužuje do dvoch pruhov.

polícia

Opitý vodič zdemoloval tri autá, nafúkal takmer 2,7 promile

25.04.2024 12:19

Škodu na vozidlách predbežne vyčíslili na približne 4 200 eur.

Alexander Lukašenko

Rusi takmer nepostupujú, na fronte je pat, je čas na mierové rokovania, vyhlásil Lukašenko

25.04.2024 12:10

Paradoxom Moskvy je, že na mierovú konferenciu odmieta prísť, rokovanie bez jej účasti však označuje za nezmyselné.

Spain Election

Čisté ruky zašpinili dobré meno španielskeho premiéra. Zavinila to jeho žena. Odstúpi z čela vlády?

25.04.2024 12:00

Má pre mňa cenu zostať na čele vlády napriek tomu, že ma krajná pravica a pravica obhadzujú bahnom? Španielsky líder na svoju otázku čoskoro odpovie.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 42
Celková čítanosť: 116627x
Priemerná čítanosť článkov: 2777x

Autor blogu

Kategórie