Založ si blog

Kapitalistický úžernícky režim v plnom rozkvete. Quo vadis?

Neriešime to, ako vyrábať, ako stavať, ako rozdeľovať, ale ako investovať a zachytiť nejakú vlnu, cez ktorú bohatne špekulant a ožobračuje sa tvorca hodnôt.. Na podstatné veci nám energia neostáva. A to od nás chcú.

 

Neriešime základnú monetárnu logiku, ktorú naznačil už v minulom storočí Milton Friedman, ale ako zahmlieť kapitalistické zločiny cez bitcoiny a iné nelogické podvody. Mladým hodia technológiu blockchain, ktorá je akože niečo výnimočné a nepriestrelné(čo samozrejme nie je), a už majú dôvod na pocit nadradenosti, ktorý ich drží pri živote. Hrajú im na ego a postupne skáčeme ako niekto píska.

 

Novovytláčané peniaze a nové meny skončia v akciových trhoch a tam sa roztavia. Postupne na tom bohatý bohatne a chudobný chudobneje, pričom nás utíšia nízkou infláciou. Všetko navonok funguje.

 

Podvod v podobe kryptomien a úplný spoločenský rozvrat je na ceste. Nevedia ho zastaviť, tzv. odborníci sú v rukách kapitalistických zločincov, alebo na nulovej odbornej úrovni. Možno aj vedomí zločinci, čo asi tiež nie je vylúčené.

 

Nedávame si správne otázky, zločinci v médiách a politických stranách ich tam nepustia.

 

Quo vadis priatelia?

Postoj k voľbám 2023 z pohľadu projektu kooperativizmus

24.09.2023

Keď som naháňal slovenského Che Guevaru, Ľuboša Blahu po celom východnom Slovensku a chcel od neho odpoveď na záhadu, že ako antikapitalistický bojovník nepomôže pri existencii bezpochyby najviac zddôvodnenej systémovej alternatívy, ktorá kedy bola v éteri, odbil ma. Vraj si mám naštudovať jeho literatúru a stovky strán, kde tie alternatívy ponúka aj on. Urobil som to, [...]

PONUKA 10 000 Eur pre odborníkov a sympatizantov KDH

28.04.2023

Na základe vypočutia si menšieho videa od pani z tejto politickej strany s veľkým vplyvom na východe Slovenska a mojich vlastných skúseností s touto stranou som sa rozhodol predložiť verejnú ponuku a výzvu na jej odborníkov. Za hĺbkové obhájenie si svojho odborného programu a svojich „konštruktívnych riešení“ a to v súvislostiach vedúcich až do zdrojov [...]

Podvodníci v riadení režimu nielen ako známy fakt, ale už preukázateľná skutočnosť

14.10.2022

Do riadiacich a následne odborných štruktúr režimu sa vzhľadom na jeho zlodejsko úžernícku povahu naimplementovali podvodníci, klamári a zavádzači. Žijeme dobu úžery a klamstiev a je to cítiť v akejkoľvek aktivite pri snahách o prežitie. Je založený na likvidáciách poctivých ľudí, umelých kariérach vznikajúcich cez takéto inkvizičné procesy a to všetko [...]

Mŕtvy v banke

O pôžičku v banke "žiadal" mŕtvy. Podpíš to, strýko! vyzývala ho neter

18.04.2024 16:00

Banku v Brazílii navštívil nezvyčajný zákazník. Sedel na invalidnom vozíku, nehovoril, padala mu hlava, ale jeho neter tvrdila, že strýko si chce zobrať pôžičku.

Zuzana Čaputová / Aurel Sabó / Jaroslav Krám / Juraj Štefanka /

Čaputová poslednýkrát ako hlavná veliteľka síl vymenovala generálov. Armáde vyjadrila uznanie a vďaku

18.04.2024 15:34

Prezidentka zdôraznila, že povýšení dôstojníci zosobňujú aj prínos Slovenska a jeho armády v rámci spojenectva v NATO.

Vít Rakušan

Rakušan: Migračný pakt nie je skvelý, ale nové pravidlá sú potrebné. Podľa Babiša klame

18.04.2024 15:12

Podľa Rakušana kým budú v ČR budú ukrajinskí utečenci, Česko bude mať v solidárnom systéme výnimku.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 42
Celková čítanosť: 116398x
Priemerná čítanosť článkov: 2771x

Autor blogu

Kategórie