Založ si blog

Podvodníci v riadení režimu nielen ako známy fakt, ale už preukázateľná skutočnosť

Do riadiacich a následne odborných štruktúr režimu sa vzhľadom na jeho zlodejsko úžernícku povahu naimplementovali podvodníci, klamári a zavádzači. Žijeme dobu úžery a klamstiev a je to cítiť v akejkoľvek aktivite pri snahách o prežitie. Je založený na likvidáciách poctivých ľudí, umelých kariérach vznikajúcich cez takéto inkvizičné procesy a to všetko vytlačí hore logicky najväčšiu zberbu. Relatívne sa o tom vie, ale ťažšie je to dokázať. A práve toto je v rámci projektu kooperativizmus v dnešnej fáze možné tiež. A pri tých najvyššich a navonok najodbornejších štruktúrach, ktoré do týchto pozíci tento režim vytlačil.

Projekt kooperativizmus je historicky prvá zddôvodnená alternatíva k otrokárskym režimom, čo dokazujem roky a tento fakt je stále ľahšie preukázateľný. Vznikol úplne mimo týchto úžerníckych štruktúr a otrokárskych spolkov režimu. Na základe poznania poctivej práce, mnohých skúseností a jej dlhodobej analýzy v súvislosti s rôznym typom riadenia a dôsledkov režimu na tento najpodstatnejší svet. Zhrnutie doterajších výsledkov a faktov ponúkam v nasledujúcich troch krátkych videách.

Prvé dve videá boli robené aj pre potreby volebnej kampane, z ktorej som bol ale medzičasom vyautovaný, preto majú aj takú povahu.

 

Video 1 : Začíname jednoduchou ukážkou toho, na čom je návrh založený a ako ako je ho jednoducho možné zddôvodniť.

 

 

Video 2 : Porovnávaním s alternatívnymi pokusmi aj dnešnej doby.

 

 

Video 3 : Ukončené doterajšími reakciami rôznych odborníkov z rôznych sfér dnes vnímaného odborného sveta.

 

Videá boli zaslané aj týmto odborníkom. Vyjadrovať sa už nechcú, verejná výzva je pre zvýšenie dôveryhodnosti záverov o tom, že žijeme dobu klamárov a podvodníkov v odborných a riadiacich štruktúrach. Vďaka projektu kooperativizmus je to nielen všeobecne známy fakt, ale už aj preukázateľná skutočnosť. K vyjadreniu a vytvoreniu priestoru na diskusiu sú samozrejme vyzývaní aj takouto verejnou formou.

 

Výzva na vyjadrenie sa k takýmto závažným skutočnostiam bola poslaná aj všetkým zainteresovaným odborníkom. Aktivity budú samozrejme pokračovať smerom rôznych médií a iných štruktúr pre vytvorenie priestoru na definitívne preukazovanie týchto faktov, ako aj prezentácie projektu z mojej pozície obyčajného človeka. Čo teda dnešné štruktúry na projekte zneužívajú.

 

 

Publikácie a viac k projektu na www.kooperativizmus.sk

 

 

 

Postoj k voľbám 2023 z pohľadu projektu kooperativizmus

24.09.2023

Keď som naháňal slovenského Che Guevaru, Ľuboša Blahu po celom východnom Slovensku a chcel od neho odpoveď na záhadu, že ako antikapitalistický bojovník nepomôže pri existencii bezpochyby najviac zddôvodnenej systémovej alternatívy, ktorá kedy bola v éteri, odbil ma. Vraj si mám naštudovať jeho literatúru a stovky strán, kde tie alternatívy ponúka aj on. Urobil som to, [...]

PONUKA 10 000 Eur pre odborníkov a sympatizantov KDH

28.04.2023

Na základe vypočutia si menšieho videa od pani z tejto politickej strany s veľkým vplyvom na východe Slovenska a mojich vlastných skúseností s touto stranou som sa rozhodol predložiť verejnú ponuku a výzvu na jej odborníkov. Za hĺbkové obhájenie si svojho odborného programu a svojich „konštruktívnych riešení“ a to v súvislostiach vedúcich až do zdrojov [...]

Švédsky kapitalista už jeden rozvoj zastavil a priniesol devastáciu. Pozor, možno to robí zase.

01.07.2022

Akoby platilo, že ak začalo ísť o majetkové pomery a chcelo sa ísť cestou k demokratizácii ekonomického prostredia, vtedy sa najvyšší rozzúrili a veci zastavili. Píše dnes literatúra aj na margo udalostí vo Švédsku v sedemdesiatych a osemdesiatych rokoch minulého storočia. Práve vtedy stála Európa na križovatke. Buď sa pôjde demokratizáciou, alebo sa uvoľnia [...]

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

Vláda schválila zákon o Slovenskej televízii a rozhlase. Mení sa názov aj spôsob kreovania orgánov

24.04.2024 11:25, aktualizované: 11:41

Riaditeľa bude voliť deväťčlenná rada so štyrmi nominantmi Ministerstva kultúry.

Drienovec, výrub stromov

Postupy pri výrube drevín sa majú zjednodušiť

24.04.2024 11:07

Vyplýva to z novely zákona o ochrane prírody a krajiny, ktorý schválila vláda.

Peter Kmec, Ide o pravdu

Kmec v Ide o pravdu: Denne hovoríme s Bruselom o otvorených témach. Plán obnovy nazývam 'zle zapnutá košeľa'

24.04.2024 11:00

Bol som otvoreným kritikom prípravy Plánu obnovy, po jeho dôkladnej analýze vidíme, že viaceré ciele nie sú realizovateľné, hovorí Peter Kmec.

nehoda, auto

Vodička v Prievidzi narazila ráno do oporného múru. Nafúkala viac než tri promile

24.04.2024 10:52

O treste pre ženu rozhodne Okresný súd v Prievidzi.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 42
Celková čítanosť: 116607x
Priemerná čítanosť článkov: 2776x

Autor blogu

Kategórie