Založ si blog

Definitívne vyriešenie terorizmu predo dvermi. P. F. 2021

Najsofistikovanejšia a najprepracovanejšia teroristická organizácia v histórii ľudstva tesne pred definitívnym odhalením!!

Existencia zdôvodnenej alternatívy k úžerníckym režimom zmenila náš politický a odborný svet od podlahy. Je to už definitívne tak drahí priatelia a posledné dôkazy sú predo dvermi!!!

Ešte nikto nikdy nedisponoval ekonomickou teóriou, cez ktorú v diskusiách argumentačne zruší všetkých dnešných odborníkov. To tu ešte nebolo a to mení veci kompletne. Odborníci a politici, ak sa chcú ďalej baviť a halucinovať dookola o ničom, riešiť svoje egá a primitívne osobnostné nastavenie ktorým disponujú, musia najprv urobiť jednu vec. Musia eliminovať a odstrániť niečo také, čo je hrozbou tohto ich fungovania, likvidovania a páchania genocídy na vlastnom národe.

Každý, kto sa do tejto teroristickej organizácie nejako pustil, neprešiel. Tam ho pokrytci, šarlatáni a novodobí zločinci zlynčovali. Kotlebu, Harabína, ale aj iných. Našli si na nich hocičo, avšak dotyční nedisponovali programom. Pri vidine politických bodov k tomu oddali rôznym náboženským a iným ideológiám, čím stratili schopnosť ponúknuť niečo konštruktívne a založené na niečom inom ako vzájomnom zotročovaní a úžere.

Ale je tu niečo, kde táto možnosť končí. Musia odstrániť a eliminovať jednotlivca bez postavenia, peňazí a zázemia. Obyčajný prašivý robotník, ktorým by sa azda aj radi obhajovali a zachraňovali, ak ide o vidinu moci. Ale ak ide o niekoho, kto niečo ponúka a na čo oni mentálne nesiahajú, už im ten robotník nevonia. O to je ich úloha jednoduchšia, ale hrozba pre teroristické štruktúry je obrovská.

Odborné práce dnešných tzv. odborníkov boli  v rámci projektu podrobené kritike. Riešenia a ich argumentácia sú na úrovni nanajvýš sfetovaného pubertiaka. Majú ale pekné obaly, navzájom si ich kritizujú, vytvárajú umelo dobrý dojem. Avšak vnútri hovno. Popri tom o kooperativizme museli vedci klamať kolektívne, čo už máme zdokumentované a dokázané tiež. To všetko sme ukázali tohto roku.

Na budúci rok majú prísť závery. O viacerých činnostiach, ktoré sa pod ťarchou kapitalistickej spoločnosti založenej na neprirodzených hierarchiách končili odstraňovaním niekoho, kto poctivo robil a prinášal objektívne výsledky práce. Ale hlavne o tom, že do odbornej diskusie pri takomto projekte naši teroristi nepôjdu preto, lebo sa z nich urobí štatistov a musia sa im nejako vyhnúť. Tam cielime a tam je podstata vecí a odhaľovania najväčšej teroristickej hrozby v histórii ľudstva.

Takže je pred nami veľkolepá finále. Odhalenie zločineckej a teroristickej organizácie implementovanej v riadiacich a politických štruktúrach kapitalistického režimu je predo dvermi.  Pred ním prajeme krásny nový rok, v ktorom sa novinky budú postupne odkrývať a ukazovať..

PF 2021 drahí priatelia!!!

 

Viac o definitívnom postupnom odhaľovaní teroristickej hrozby na www.kooperativizmus.sk

 

Postoj k voľbám 2023 z pohľadu projektu kooperativizmus

24.09.2023

Keď som naháňal slovenského Che Guevaru, Ľuboša Blahu po celom východnom Slovensku a chcel od neho odpoveď na záhadu, že ako antikapitalistický bojovník nepomôže pri existencii bezpochyby najviac zddôvodnenej systémovej alternatívy, ktorá kedy bola v éteri, odbil ma. Vraj si mám naštudovať jeho literatúru a stovky strán, kde tie alternatívy ponúka aj on. Urobil som to, [...]

PONUKA 10 000 Eur pre odborníkov a sympatizantov KDH

28.04.2023

Na základe vypočutia si menšieho videa od pani z tejto politickej strany s veľkým vplyvom na východe Slovenska a mojich vlastných skúseností s touto stranou som sa rozhodol predložiť verejnú ponuku a výzvu na jej odborníkov. Za hĺbkové obhájenie si svojho odborného programu a svojich „konštruktívnych riešení“ a to v súvislostiach vedúcich až do zdrojov [...]

Podvodníci v riadení režimu nielen ako známy fakt, ale už preukázateľná skutočnosť

14.10.2022

Do riadiacich a následne odborných štruktúr režimu sa vzhľadom na jeho zlodejsko úžernícku povahu naimplementovali podvodníci, klamári a zavádzači. Žijeme dobu úžery a klamstiev a je to cítiť v akejkoľvek aktivite pri snahách o prežitie. Je založený na likvidáciách poctivých ľudí, umelých kariérach vznikajúcich cez takéto inkvizičné procesy a to všetko [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 42
Celková čítanosť: 116426x
Priemerná čítanosť článkov: 2772x

Autor blogu

Kategórie