Založ si blog

Kapitalistický úžernícky režim na západe a mafia na východe.

 

Chystám sa ukázať objektívny obraz dnešných riadiacich štruktúr, teda politickej a tzv. odbornej mašinérie, ktorú vyprofiloval kapitalistický režim, v dlhodobých debatách. Pevne verím, že vzhľadom na fakt, že som na základe svojich praktických skúseností dospel k navrhovaniu a zdôvodneniu alternatívy voči tomuto úžerníckemu systému, teda predbehol dnešné odborno riadiace kruhy asi aj o generácie, mi to bude umožnené, akokoľvek sa tí tomu bránia a zrejme snažia o moje nepustenie do tohto sveta. To nakoniec asi objektívne ukazuje ich skutočné schopnosti riadiť spoločnosť v smere všeobecného dobra alebo dlhodobej stability. Avšak ešte predtým mám možnosť ukázať reálny obraz kapitalistickou úžerou formovanej spoločnosti na západe ako aj u nás, na východe. Mám na to možnosť preto, lebo ako človek z praxe, ovládam a robil som viacero činností a tento mechanizmus úžery je vidno naprieč celou touto spoločnosťou. Mám to možnosť ukázať cez objektívne fakty, nie cez nejaké moje pseudo predstavy či filozofovanie, čo je nakoniec môj spôsob prezentovania sa vo všeobecnosti.
Jednou z takýchto činností je servis. Teda nosenie tanierov, otváranie vín a nosenie nápojov. Táto činnosť je preto skvelým nástrojom, lebo zahŕňa celé spektrum tejto spoločnosti. Jednoducho do rozhodovania o tom, čo je správne a čo nie, čo je pravdou a čo nie, ako majú byť veci poukladané a zorganizované, zasahujú mnohí a mnohé hierarchické štruktúry, ktoré tento úžernícky režim vyprodukoval. Teda aj hostia, ktorí majú svoje zvyky spojené so spôsobom prežívania v rámci tejto úžery.
Vytváranie hierarchií a spôsob riadenia, je tým najdôležitejším, či určuje zdravie spoločnosti a v konečnom dôsledku jej výšku vyspelosti. Keď je na čele skupina nekompetentných volov, ktorá sa riadeniu prirodzene nenaučí, alebo na to ľudsky nedospeje, dokáže narobiť nešťastia. Svedkami toho sme boli za komunizmu, keď sa hierarchie vytvárali pomocou atribútu absolútnej moci. A svedkami toho sme hlavne za kapitalizmu, keď je tento atribút tak zabudovaný, ako ten zlý a diktatúrny komunizmus mohol len snívať. Tu je to omnoho zákernejšie a viac skryté. Avšak cez takéto analýzy a objektívne fakty sa to našťastie dá aj v tomto zločineckom režime. Teda cez objektívne výsledky práce a cez tvorbu hodnôt ako takú, čo je v rámci tohto úžerníckeho mechanizmu nakoniec tým posledným, ako sa dá prežiť. O to je to zaujímavejšie a o to viac to hovorí o podstate tejto úžery.
Moja snaha o prežívanie s tým, že som bol schopný pripraviť spomínanú alternatívu(podrobnosti a práca sa dajú nájsť cez vyhľadávač a zadaním názvu alternatívy kooperativizmus), je teda spojená s poctivým prežívaním cez rôzne typy prac a nutnosťou udržať si zdravý a nezotročený rozum, bez čoho by som takúto vizionársku prácu urobiť nemohol. A to je v každom zločineckom systéme kameňom úrazu. Toto sa neprirodzeným hierarchickým štruktúram nepáčilo nikdy a nepáči ani teraz.
Momentálne pracujem v Rakúsku, kde som sa dostal ako čašník už na určitú úroveň. Niežeby ma to nejako bavilo, avšak inú možnosť nemám a preto robím toto. Časom som sa však stal jednoducho jedným z tých lepších, asi aj najlepších. Teda ak zoberiete nejaké objektívne fakty, ako sú jazykové zručnosti, poznanie jedál či nápojov a schopnosť rýchlej obsluhy. Za určitých okolností v tejto činnosti dokážem lámať asi aj svetové rekordy, čo som opísal v moje knihe na webe, kde sa dá dostať cez vyššie uvedený link. To je vtedy, keď máte zabezpečené aj súkromie, teda máte prístup k veciam, ku ktorým ako niekto, kto hovorí a ukazuje realitu okolo seba doslova neprotiargumentovateľnými spôsobmi, ako to robím ja, veľkú šancu často nemáte. Teraz to našťastie neplatí a moja výkonnosť v rámci tejto činnosti je absolútne nadštandardná. Ibaže sa nachádzam v oblasti, kde je kapitalistická úžera zabudovaná pevne a vy si často o jasne viditeľnej realite môžete len tak pískať. Objektívne fakty, tak ako je to v rámci tohto zločineckého systému zvykom, nie sú podstatou fungovania takto zorganizovanej spoločnosti. Tu platia zákony nastavenej úžery. A môj terajší príklad je ďalším fantastickým nástrojom na ukázanie reality nášho vyspelého západu, hlavne keď je tu zahrnutých mnoho zložiek spoločnosti a dá sa v tomto hovoriť o objektívnom spoločenskom obraze, nie nejakom zlýhaní jednotlivca, čo sa často berie ako ospravedlnenie absurdných javov, ktoré sa v rámci tohto režimu dejú.
Môj šéf, ako mnohí predtým, veľmi takto nezotročených ľudí nemusí. Od začiatku sa snažil nejakými mocenskými nástrojmi ukazovať, že dobrým čašníkom nie som, lebo tejto spoločnosti ľudia v takomto nezotročenom stave doslova nevoňajú. S tým sa pri mojich snahách o prežívanie stretávam veľmi často a už som na to zvyknutý. Je to veľmi častým javom. Ibaže tentoraz sa to snažil dokázať na úkor niekoho, kto túto činnosť v podstate nikdy nevykonával, neovláda poriadne jazyk, neovláda ešte skoro nič. Všimol som si túto zaujímavosť hneď na začiatku letnej sezóny, na čo by slúžila moja komunikácia s jedným kamarátom, ktorú však nebudem vzhľadom na rôzne „vybrané slová“, ktoré v nej používam, zverejňovať. V minulosti som na ukázanie niečoho takého potreboval nejaké štatistiky. Tie sa nemýlili a bolo to jasné. Tu tieto štatistiky ani netreba, preto je tento príklad omnoho jednoduchší. Niekto, kým sa pokúšal a pokúša nahradiť alebo profesijne akosi predbehnúť človeka s mnohoročnými skúsenosťami, jednoducho okrem úsmevov neovláda zatiaľ nič, aj keď sa akokoľvek snaží. Na začiatku som zostal absolútne v šoku, že sa o také niečo vôbec pokúša.
Najväčší šok však je to, že toto v rámci tejto úžerníckej spoločnosti prostredníctvom rôznych mocenských chmatov možné je a jemu sa to v podstate darí. Dnes robím v podstate na niekoho, kto nestíha, lebo to nevie. Má to mnohé aspekty, sú za tým ľudia, ktorých obsluhujem, ktorí takéto situácie, kde sa hádžu často schopní ľudia na perifériu spoločnosti, aby sa okolo nich vytvorila nejaká úspešná kariéra, z ktorej dobrej energie následne kolektívne čerpajú, absolútne zvyknutí a vyhľadávajú ich. Je to častý zdroj energie tejto spoločnosti, čo potvrdím aj príkladom neskôr. Realita sa dá ovplyvňovať a prispôsobovať v tejto činnosti cez objednávanie si dezertov či kávy, alebo jednoducho vôbec odmietnutia jedenia po objednaní si nápojov popri ukazovaní toho, že im niekto iba nie je po vôli, čo je pre mňa už absolútnym šokom a stretával som sa s tým často. Tu je vidno, ako im chýbajú komunistické materské škôlky, ktoré som zažil aj ja a kde nás už od útleho detstva učili slušnosti a vyhýbaniu sa primitívnym spôsobom. Súdružka učiteľka by mi jednoducho dala poriadne zaucho. Na našom vyspelom západe toto dokáže robiť veľké percento ľudí a takto sa namiesto hladu sýtia hlad po šikane a hraní sa s ľuďmi.
Sú za tým zrejme aj domáce vplyvy, keďže moje opovrhovanie všetkými náboženstvami sveta, ktoré ja považujem za základný spoločenský zdroj nenávisti a nespravodlivosti, zasahuje aj to kresťanské a tieto fámy sa v rámci tejto celosvetovej mafie šíria zrejme aj tu. Jednoducho tí vyhľadávajú nepriateľa a nenávisť, od ktorej sú nakoniec absolútne závislí a odstraňovanie takéhoto článku, ktorý môže v budúcnosti vzhľadom na moju prácu ohroziť ich pravdy o živote, môže byť dokonca dobrým skutkom. Prácu som totiž dokázal robiť aj na základe toho, že som sa vzdal tohto otroctva. V rámci tejto činnosti sa často pozerá na to, či si po jedle niekto niečo ešte dá a takto si tu vytvorili mechanizmus, ako oznamujú šéfovi, či sú s danou obsluhou spokojní. Tak si to nejako tu na západe vytvorili. Doteraz si ani jeden domáci nič po jedle pri mojej obsluhe nedal a už to zaváňa miestnymi mafiánskymi spôsobmi, na ktoré som zvyknutý a mám ich odsledované v mojich domácich podmienkach na východe Slovenska. Kolektívne odstraňovanie a skrytá nenávisť, na čom je nakoniec aj tá naša kresťanská ideológia od podstaty závislá a na ktorých princípoch sa šírila a zrejme šíri dodnes, zrejme zasahuje aj v týchto končinách.
Takýmito čachrami machrami sa v tejto tzv. vyspelej civilizácii dá odstrániť človek s mnohoročnými skúsenosťami, jazykovými znalosťami (samozrejme mám nejaké muchy aj v tejto práci vzhľadom na mnohé iné aktivity), avšak pri porovnaní s niekým, kto neovláda jazyk, toto ešte prakticky nerobil a je to jasne vidieť, je zrejmé, že som odborne v rámci tejto činnosti niekde úplne inde. A oni si to tu s úsmevom na tvári, kolektívne urobia, alebo vlastne jednoducho robia.
Rakúsko je zaujímavou krajinou aj v tom, že táto spoločnosť dokázala dať do líderskej pozície človeka, ktorý nemal ani 30 rokov. Vytvorili umelo úspešného človeka, ktorý síce v živote objektívne nerobil nič a nikdy nič ani nepreukázal, avšak vyžaroval dobrú energiu a takto si to tu prežívali. Zaujímavé v kontexte mojej skúsenosti je zamyslieť sa nad tým, koľko schopných a poctivých ľudí bolo týmto režimom odstránených z cesty, aby si takúto hračku, z ktorej sa istý čas spoločne tešili, dali do čela.
Takéto zaujímavosti a vnútorné fungovanie kapitalistického režimu som cez objektívne fakty ukazoval prakticky všade. Ako stavbár som bol odsúvaný a označovaný za neschopného, následne v riadiacej pozícií urobil aj pomocou ľudí ktorí sú v rámci tohto režimu často vystavovaní takejto šikane z mocenských pozícií, asi trikrát viac ako tí, ktorí boli označovaní za profíkov. V rámci domácej komunity a jej vnútorných pravidiel, za pomoci kapitalizmom vytvorených riadiacich zložiek, boli veci následne poprekrúcané a aj takto vytvorené doslova empirické a asi aj z marsu viditeľné dôkazy, zmietnuté zo stola.
V kolektívnom športe, ktorému som sa v mladosti intenzívne venoval som počas celého (viac ako desaťročného) rozvoja projektu, z ktorého vyšla spomínaná alternatíva, bol z jedného kolektívu doslova umelo odstraňovaný. Moje akési odstraňovanie nabíjalo kolektív a mladí sa učili fungovať na takýchto princípoch, čo som si všímal postupne a vchádzal to týchto končín princípov úžerníckej energie. Išlo o dedinský klub a súťaže a moje nadobudnuté schopnosti v tejto činnosti boli zjavne nad týmto levelom, preto sa to takto dá zhodnotiť. Popri volebnom pokuse, kde som sa snažil výsledok mojej práce dostať do éteru, boli opätovne použité zaujímavé spôsoby a doslova kung fu procesy. Vtedy bolo asi mnoho ľudí v mojom okolí z mojej akejsi diskreditácie spokojných a prispievalo to k budovaniu mnohých dobrých vzťahov v spoločnosti s vplyvnými ľuďmi. Opísal som to v knihe, ktorú som kvôli ukázaniu zdrojov mojich poznatkov rozpísal a naznačil, čo sa stalo a ako zneužila dôležitosť týchto volieb aj pre moje súkromie. Kým ja som chcel futbal využívať ako zdroj energie a psychickej pohody, moje okolie sa snažilo aj v tomto dokazovať, že ani túto činnosť neovládam, svojím spôsobom ma diskreditovať a odstraňovať z cesty aj takýmto zvláštnym spôsobom v takejto činnosti. Zdalo sa, že komunitná akcia aj v tomto bola úspešná. Navrhol som však pokus za určitých pravidiel, ktoré by zabránili tomu, čo sa dialo a okamžite sa kluby, ktorých sa to celé týkalo a kde sa to celé kocúrkovo odohrávalo, odhlásili zo súťaže. Jeden dobrovoľne odišiel do nižšej, ten druhý pre istotu asi aj zanikol. V štyridsiadke už asi nebudem mať šancu preukázať, čo sa tu dialo a takto si to vedia komunitne zariadiť a potvrdzovať namaľovanú realitu. A nie je za tým nikto. Ono v takých prípadoch sa hádže horúci zemiak, avšak nakoniec je neželaný článok komunity, ktorá zrejme potrebuje presviedčať o svojich pravdách o živote, odstránený zo spoločnosti a z každej činnosti. Presne tak to bolo aj v predchádzajúcom prípade v rámci stavbárskej skúsenosti. Nikto nebol na vine a svojím spôsobom je to aj pravda. A oblastí, v ktorých sa také niečo dialo na mojej osobe, bolo v mojej domovine viacero, čo obsahuje moja kniha, tu na to nie je čas. Zaujímavý ten náš svet náboženskej komunitnej lásky, ktorý si staviame asi na úplne opačných princípoch. Veľmi zaujímavý.
Bez toho, aby som s vzdal náboženstva by som jednoducho alternatívu k dnešnému úžerníckemu systému nevytvoril. Odkedy som sa ho vzdal, odvtedy mi v týchto komunitách horí doslova pod nohami a som rôznymi zaujímavými dokazovacími mechanizmami doslova odstraňovaný. Prejavilo sa to aj priamo vo voľbách a nitky jednoznačne ťahali do týchto štruktúr, keď odborníci a špičkoví ekonómovia zrazu boli nevidiaci a nepočujúci. Nikto sa nechcel baviť o odborných veciach, okrem pokryteckých úsmevov sa nezmohli na nič. Ono vlastne toto je obraz systému a takto sa prezentujú dnešné osobnosti. Nulové výsledky práce, umelé kariéry, nulové praktické skúsenosti, nulový prínos pre spoločnosť a politiku a nakoniec je to v takýchto prípadoch vidieť. A ešte v tomto prípade dávanie polien takým, ktorí k takým veciam došli a môžu veci posúvať. V mojej oblasti zrejme aj využívanie na tieto zvláštne inkvizičné procesy, ktoré komunitu na istý čas posúvajú, dodávajú energiu, ale zanechávajú zlo a nešťastie a ničia osudy asi poctivo zmýšľajúcich ľudí.
Kapitalistický režim je zločinecký organizmus, ktorý podporujú náboženské inštitúcie a tento typ fanatizmu a takýmito objektívnymi faktami je možné tento zločin na ľuďoch odhaliť a vlastne objektívne dokázať. Je to mechanizmus, ktorý produkuje nešťastie, nespravodlivosť, extrémistov, hádže schopných ľudí pod mosty, nabíja sa na tom spoločenská energia a spoločnosť fičí jednoducho na nespravodlivosti a šikane často schopných, v mojom prípade asi ukazujem že možno aj tých najschopnejších jedincov, čo asi majú spoločnosti čo dať. Ukazujem a píšem to z rôznych pohľadov a aktivít, aby sa moje slová nebrali za paranoidné. To je taká fantastická kapitalistická zbraň na zastavenie ľudí s mojim zmýšľaním striktne založeným na preukazovaní a hľadaní objektívnych faktov, čo som si už samozrejme stihol všimnúť a preto to takto vopred filtrujem.
Je zaujímavé zamyslieť sa nad tým, že som dospel k zdôvodnenej alternatíve ku kapitalizmu. Teda predbehol dnešných odborníkov o generácie. Neustále som sa živil poctivou prácou, neustále prinášal objektívne výsledky práce. Zdôvodnená alternatíva je asi najlepším dôkazom mojej precíznosti a zodpovedného prístupu k veciam okolo seba. Avšak v rámci tohto režimu nemám šancu prakticky ani prežívať a som hádzaný pod most. Toto je zaujímavosť, ktorá asi najlepšie ohodnocuje túto špinavú a nečestnú hru, v ktorej sa dnes nachádzame a ktorá v rámci tohto režimu funguje dlhodobo.
Kapitalistická spoločnosť je chorá spoločnosť. Nie je v poriadku, že o ekonomike a ekonomickom raste hovoria ľudia, ktorí v živote nikdy nič nerobili a nepoznajú hodnotu práce a tvorby hodnôt. Nie je v poriadku, že peniaze a zdroje idú cez neprirodzené hierarchie takto formovaným doslova špekulantom, zlodejom a pseudoodborníkom cez banky, tretí sektor, či celkovo systém, ktorí následne ruinujú spoločnosť spôsobom, aký naznačujem v tomto blogu. To nie je o závisti, ako dnešné pokrytecké vyššie kruhy chcú zastaviť kritiku tohto zlodejského úžerníckeho bordelu. To je o tom, že potom tieto zložky spoločnosti spôsobujú hádzanie pod mosty poctivo pracujúcich a uvažujúcich ľudí. Takto sú schopní tlačiť na odstraňovanie každého zdravého a nezotročeného článku v spoločnosti. Z môjho pohľadu niekoho, kto riešil a asi vyriešil jeden z najzložitejších spoločenských rébusov je náročné pozerať na vymletých psychopatov, ktorí tárajú v televízií o veciach, o ktorých nemajú v podstate ani potuchy a nevedia si ich spojiť s realitou. Avšak keď zdroje tohto bordelu ešte k vám ako pracujúcemu človeku prídu a svojimi úžerníckymi zvykmi odstraňujú aj z takýchto činností, potom chápete, prečo na tomto svete existujú extrémisti, ktorí to tu nenávidia a robia zlé veci, lebo sa asi ináč brániť nevedia. Ten môj spôsob a moje snahy sú našťastie iné, ale mechanizmus a príčiny javov ukazujem asi perfektne.
Kapitalistický zločinecký mechanizmus je zdrojom všetkých dnešných problémov. Špekulant je vynesený na vrchol spoločnosti a tvorca hodnôt hádzaný pod most. Snaha o poctivé prežívanie a držanie sa faktov, cestou najskôr tak k bezdomovectvu.
Verím, že toto sú už posledné fázy tohto zločinu, že sa aj moje odstraňovanie už dariť dlhodobo nebude. Moje preniknutie do dlhodobých debát asi prinesie zmenu systému, na to som vopred podal zrejme dostatok dôkazov. Avšak ešte predtým sa týmto spôsobom dá dokázať úžernická podstata tohto režimu podporovaného náboženstvami a neprirodzenými hierarchiami, čo je ale už iná, odborná téma, ku ktorej pevne verím onedlho príde a bude možnosť to ukazovať v debatách s tými, ktorí toto všetko spôsobujú, aj keď sa tomu zrejme akokoľvek bránia a chcú to oddiaľovať. Nie je možné, aby do politiky nemal šancu vstúpiť niekto, kto sa živil poctivou prácou, tvorbou hodnôt v rôznych oblastiach tak z geografického ako aj profesijného hľadiska, prezentujúc sa neustále objektívnymi výsledkami práce a hlavne dospel k objektívnym a preukázateľným záverom, ktoré sú doslova pre politiku a riešenie spoločenských problémov. Toto tomu systému nemôže prejsť, akokoľvek je perfektne nastavený na zastavenie takéhoto javu. Každopádne asi aj ukazovanie reality cez doslova takéto dôkazy je dôležitým bodom a článkom na pochopenie podstaty dnešného fungovania tak doma ako aj na „vyspelom“ západe.

Postoj k voľbám 2023 z pohľadu projektu kooperativizmus

24.09.2023

Keď som naháňal slovenského Che Guevaru, Ľuboša Blahu po celom východnom Slovensku a chcel od neho odpoveď na záhadu, že ako antikapitalistický bojovník nepomôže pri existencii bezpochyby najviac zddôvodnenej systémovej alternatívy, ktorá kedy bola v éteri, odbil ma. Vraj si mám naštudovať jeho literatúru a stovky strán, kde tie alternatívy ponúka aj on. Urobil som to, [...]

PONUKA 10 000 Eur pre odborníkov a sympatizantov KDH

28.04.2023

Na základe vypočutia si menšieho videa od pani z tejto politickej strany s veľkým vplyvom na východe Slovenska a mojich vlastných skúseností s touto stranou som sa rozhodol predložiť verejnú ponuku a výzvu na jej odborníkov. Za hĺbkové obhájenie si svojho odborného programu a svojich „konštruktívnych riešení“ a to v súvislostiach vedúcich až do zdrojov [...]

Podvodníci v riadení režimu nielen ako známy fakt, ale už preukázateľná skutočnosť

14.10.2022

Do riadiacich a následne odborných štruktúr režimu sa vzhľadom na jeho zlodejsko úžernícku povahu naimplementovali podvodníci, klamári a zavádzači. Žijeme dobu úžery a klamstiev a je to cítiť v akejkoľvek aktivite pri snahách o prežitie. Je založený na likvidáciách poctivých ľudí, umelých kariérach vznikajúcich cez takéto inkvizičné procesy a to všetko [...]

trump, súd

Do procesu s Trumpom v kauze platieb pornoherečke vybrali šesť porotcov

16.04.2024 23:08

Celkovo by mohol výber poroty trvať týždeň. Desiatky potenciálnych porotcov totiž vyjadrili pochybnosti ohľadom svojej schopnosti zachovať si v procese nestrannosť.

Josep Borrell

EÚ pracuje na rozšírení sankcií voči Iránu po jeho útoku na Izrael

16.04.2024 21:21

Návrh verejne podporilo Nemecko, Francúzsko a niekoľko ďalších členov EÚ. Súhlas s ním vyslovil aj šéf zahraničnej politiky EÚ Borrell.

NR SR, protest

Pred parlamentom sa zišli stovky ľudí. Protestovali proti zásahom do kultúry i životného prostredia

16.04.2024 19:48, aktualizované: 22:47

Poukázali na to, že vláda má vynakladať maximum úsilia, aby sa kľúčové piliere demokracie mohli rozvíjať slobodne, participatívne a udržateľne.

Izraelskí vojaci / IZ Armáda / Pásmo Gazy / Tank /

Izraelská armáda tvrdí, že zabila veliteľa Hizballáhu

16.04.2024 19:19

Tá uviedla, že jedno z jej lietadiel „zasiahlo a zlikvidovalo“ veliteľa Hizballáhu v oblasti Ain Ebel v Libanone.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 42
Celková čítanosť: 116323x
Priemerná čítanosť článkov: 2770x

Autor blogu

Kategórie